Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A www.palatinusgroup.com oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalunkat!

Információk

A www.palatinusgroup.com minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a www.palatinusgroup.com sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A www.palatinusgroup.com nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.palatinusgroup.com honlap bármelyik olyan felhasználója, aki a Web-oldal felhasználásával információt szolgáltat a www.palatinusgroup.com -nak elfogadja, hogy a www.palatinusgroup.com -nak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a www.palatinusgroup.com az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.


Szerzői jog

A www.palatinusgroup.com honlap, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a www.palatinusgroup.com kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a www.palatinusgroup.com fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A www.palatinusgroup.com minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.


Partnereink

Palatinus Szálló Civitas Boutique Hotel Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Voltszállás - Online Szállásfoglalás

Ha szeretné értesülni legfrissebb híreinkről és akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!