Hasznos információk

Hasznos információk

Mi a különbség a "hagyományos" illetve a honlapon található online foglalási rendszer között?

A hagyományos online foglalási rendszerek tulajdonképpen egy könnyitett, áttekinthető megrendelő formula. Annak kitöltése és elküldése után a foglalás még nem végleges és garantált, ahhoz a szálloda visszaigazolására van szükség.

Oldalunkon a formula kitöltése közben a rendszer ellenőrzi a szabad kapacitásokat és az aktuális árakat, így mindig a legfrissebb információk alapján dönthet foglalásáról. Mivel előleg fizetésére is lehetőség van, ezért a rezerváció garantált, a biztonságos bankkártyás fizetést követően e-mailben vouchert küldünk.

Mi a különbség a visszaigazolás és a voucher között?

A visszaigazolásban a szálloda igazolja, hogy a szálláshely rendelkezésre áll, azonban a helyszínen még a teljes ár fizetendő. Voucher küldése esetén a foglalás árának egy részének vagy egészének kifizetését is igazoljuk, így a helyszínen már nincs szükség ezek rendezésére. Utóbbi kényelmes és  előnyös például ajándékozás esetén.

Tartalmazza-e a szállásdíj a reggelit?

Szállodáinkban minden napi ár illetve csomag ajánlat tartalmazza a reggelit, amelyet reggel 7:00 és 10: 00 között fogyaszthat el. Természetesen egyedi megállapodás keretében van lehetőség reggeli nélküli ár kérésére is, ez azonban külön egyeztetést igényel.

Mikor van lehetőség a szállás elfoglalására?

Hoteleinket 14:00-tól bármikor elfoglalhatja, hiszen 24 órás recepciós szolgálatunk áll rendelkezésére. Az Ön kényelme érdekében emellett kérnénk, hogy a 20:00 utáni érkezést egy rövid e-mailben jelezni szíveskedjen,

Mikor kell a szállást elhagyni?

A szállást a távozás napján 11:00-kor kell elhagyni. Van lehetőség úgynevezett "late check-out" szolgáltatásunk igénybe vételére, erről további információkhoz recepció szolgálatunktól, vagy az aktuális ajánlatokból juthat.

Lehet dohányozni az épületekben?

Az egészséges életmód jegyében szállodáinkban minden szoba nem dohányzó, dohányozni, csak az arra ki jelölt helyeken szabad. Az épületek tűzriasztó rendszerrel felszereltek, így a nem dohányzó helyeken történő dohányzás közvetlen tűzoltósági riasztással jár.

Van-e mosási lehetőség a szállodákban?

Szálláshelyeinken előzetes jelzés után vendégeink számára biztosítunk mosodai szolgáltatást, az átadott ruhadarabokat legkésőbb 24 órán belül tiszta állapotban szolgáltatjuk vissza.


Partnereink

Palatinus Szálló Civitas Boutique Hotel Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Voltszállás - Online Szállásfoglalás

Ha szeretné értesülni legfrissebb híreinkről és akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!