Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.palatinusgroup.com bármely - a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a www.palatinusgroup.com oldalhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a www.palatinusgroup.com - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A www.palatinusgroup.com az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • piackutatás, piaci elemzés
  • vevői szokások elemzése
  • látogatottsági statisztikák összeállítása
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról
  • vevői reklamációk intézése
  • megrendelések intézése

A www.palatinusgroup.com - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a www.palatinusgroup.com -val fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

A www.palatinusgroup.com az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.palatinusgroup.com honlapról más cégek és egyéb szervezetek Web-oldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a www.palatinusgroup.com nem vállal felelősséget. Ezen Web-oldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.


Partnereink

Palatinus Szálló Civitas Boutique Hotel Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Voltszállás - Online Szállásfoglalás

Ha szeretné értesülni legfrissebb híreinkről és akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!